scroll

Pagina's

donderdag 19 juni 2014

BH accessoires Kruidvat

BH's, ze komen in verschillende vormen, verschillende kleuren, verschillende maten,... Tóch kan een bepaald kledingstuk nog om een hulpstuk vragen om je BH aan te passen. Kleedje met een diepe rug, topje met een diepe décolleté? Het zijn stuk voor stuk valkuilen waar een 'normale' BH sowieso te zien is. Geef nu zelf toe, niets is meer storend dan zichtbare lingerie onder je kleding?! Kruidvat kwam op de proppen met een accessoire-assortiment om je hedendaagse lingerie een duwtje in de juiste richting te geven.




Kruidvat biedt verschillende 'trucjes' aan. Gaande van plakBH's tot tape om je kledij mooi op zijn plaats te houden.
Ik kocht de drie onderstaande producten: stickers, BH-band en fashion tape.


De tepelbedekkers kocht ik als eerste aan. Er zitten meerdere bedekkers in 1 pakje. Je kan een sticker echter niet tweemaal gebruiken. Van zodra je die plakt en terug losmaakt, bijvoorbeeld om hem op een betere plaats aan te brengen, verliest het al een heel pak van de 'grip'. Goed en juist kleven, in 1 keer, is dus de boodschap!!
Verder hebben de stickers een beige kleur, met een lichte schijn erin. Ik gebruikte ze reeds, erg handig om onder een dikkere stof te dragen. Onder mijn zalmroze, licht doorschijnende, jurk waren de stickers echter niet ideaal. De blinkende kleur kwam iets teveel naar voor.


Het tweede item in mijn shoppingmandje: de BH-band. De BH-band is bedoeld om een zogenaamde 'lage rug' te creëren. Onder een kleedje of topje met een lage rug kan je dus voortaan je normale BH'dragen. Met deze band worden de uiteinden van de BH langer, waardoor je deze (al kruisend over je buik) lager kan vasthaken dan normaal. Ik heb deze band nog niet getest, maar ik geloof wel in het effect ervan!


Tot slot nog het laatste hulpmiddeltje om je outfit helemaal af te maken: de fashion tape. De tape kleeft aan twee kanten, waardoor je gemakkelijk een stukje stof kan vastmaken aan je huid. Denk bijvoorbeeld aan een bustier-kleedje die je wil vastmaken net boven je borsten. Op die manier heb je een grotere zekerheid dat alles netjes op zijn plaats blijft zitten. De tape heb ik inmiddels wel al uitgeprobeerd en bevalt me wel. Na lang sukkelen met het dubbelzijdig plakband besloot ik om toch eens de handleiding te lezen. Uiteindelijk is de tape veel makkelijker te gebruiken dan ik dacht. Zeker een aanrader dus.


Voor de tape betaalde ik ongeveer €4, net zoals voor de klevers. De BH-band kostte slechts €2!



4 opmerkingen:

  1. Hai, mag ik weten hoe je de tape hebt gebruikt? bij mij lukt het niet om de andere kant (voor stof) los te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De tape is inderdaad een hele tijd zoeken. Kruidvat had er echt een handleiding moeten bijsteken ;-). Ik gebruik hem nu gewoon als volgt: ik gebruik de twee delen van het houdertje om een stukje plakband af te knippen. Daarna bevestig ik de klevende kant op mijn kledij. Dan wel even prutsen om het bovenste gedeelte eraf te krijgen, maar dat lukt bij mij meestal wel. Daarna kleef ik het op mijn huid.
      Volgens mij is het wel een kwestie van oefenen en uitproberen, maar ik geef toe, het is niet supergemakkelijk! Succes ermee ;-)

      Verwijderen
  2. That is a good idea, I am very happy to read this article, and I agree with the issues of this post. I think this is the best impression. I am going to do something after read.
    plak bh

    BeantwoordenVerwijderen